Buzea Elena Make-up artist | Tel. 0724099729
Machiaj | Tratamente faciale | Mezoterapie | Epilat
Salon Fely Style Brasov, str. Zizinului nr. 23
  Acasa Machiaj Tratamente faciale Mezoterapie Galerie foto Preturi Contact  
 

Fotografii recente

Alt machiaj
  • Machiaj de mireasa in acuarela
Alt machiaj
 
Notificare pentru programari urgente
Ai o urgenta si nu mai gasesti o ora disponibila? M-ai sunat si nu am mai gasit un loc liber pentru tine, insa chiar ai dori sa te pot prelua? EXISTA O VESTE BUNA: Mai exista totusi o posibilitate!

Este posibil ca o alta clienta sa ma anunte ca nu mai ajunge: in acest caz functia de notificare de urgenta prin email te va notifica ca a aparut o posibilitate la ora respectiva.

Tot ce ai de facut este sa introduci emailul tau in rubrica de mai jos si vei primi automat 10 notificari prin email in perioada imediat urmatoare. Dupa primirea celor 10 notificari adresa ta de email va fi stearsa complet din lista de emailuri, putand oricand sa te reabonezi la notificari.


Email:

 
 
Noutati/Promotii

Programare

Promotia curenta

Articole recente

Sugestii utile
Primavara ne inspira pentru machiajul de mireasa: putem alege combinatia verde, galben si maro, sau coral cu maro.
27 iunie 2017
 


@machiaj brasov 2017 - Machiaje - Machiaj - Tratament facial - Mezoterapie - Epilare - Pensat - Brasov Cartiere: Astra, Bartolomeu, Blumana, Centrul Vechi, Centrul Civic, Cetate, Craiter, Darste, Noua, Poiana Brasov, Stupini, Schei, Timis-Triaj, Tractorul, Valea Cetatii (Racadau). Servicii cosmetice - Tratamente faciale - Mezoterapie - Machiaj profesional - Machiaj - Machiaj ocazii speciale - Machiaj mirese - Machiaj de seara - Machiaj de zi - Epilat cu ceara - Salon Fely Style Brasov, str. Zizinului 23 Brasov